Haribo – Crazy Python – 150 pieces

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Euro 6,99

Verkocht door
Foodworld-XL

Ships From: Netherlands

Haribo – Crazy Python – 150 pieces
Haribo – Crazy Python – 150 pieces

Euro 6,99

Beschrijving

Haribo – Crazy Python – 150 pieces | Sinds jaren zijn de populaire slangen een echte klassieker in het assortiment van Haribo. Het is absoluut verleidelijk voor alle slangenliefhebbers. Met dit product maakt Haribo gebruik van nieuwe voorzieningen in kleur en smaak.
Haribo CRAZY PYTHON is een tweelaags, intens lichtgevend product van gummy candy met marshmallow aan de onderkant en wordt geleverd in zes nieuwe en opwindende smaakvariaties. Crazy Cola, Paradise Peach, Lucky Lemon, Amazing Apple, Royal Raspberry en Splashy Strawberry zullen alle jonge en oude liefhebbers van gummy candy slangen inspireren.
WAARSCHUWING! Haribo-producten in kuipen: deze kuipen zijn erg kwetsbaar en kunnen tijdens het transport barsten en / of beschadigen, hoewel we nemen extra maatregelen om schade te minimaliseren. We plaatsen de kuipjes ook in voedselveilige plastic zakken, voor het geval de gummies uit hun kuipjes breken. Houd er rekening mee dat er geen restitutie wordt verleend. Ons enige andere alternatief is om deze…

Winkel informatie

AMS Distribution B.V.
Varsseveldseweg 11-A
7061GA, Terborg, Nederland

+31 (0)314 820225

Versdeal.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0