KRUIDEN FANT PEPER MIX

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Euro 2,00

Verkocht door
Zalm van Urk

Kruiden Fant Peper MixHoe maak je een stuk zalm nu nog lekkerder? Door de juiste mix van kruiden te gebruiken!Hiervoor hebben we wel flink wat moeite moeten doen; onze kruiden zijn samengesteld in Noorwegen, het land waar onze zalm vandaan komt en waar ze wel weten wat lekker is op zalm.Samen met onze nuchtere Hollandse smaakpapillen hebben we de Fant Peper Mix gemaakt; en dat is me toch een lekker zakje kruiden geworden! Een kruidige en milde peper smaak met een warme ondertoon. Het is moeilijk te omschrijven, we komen er zelf ook niet uit. Probeer het eens.De kruiden kunnen op diverse manieren gebruikt worden:- Voor de bereiding van verse zalm- Op de warm gerookte zalm- Op de koud gerookte zalmRuim voldoende kruiden om een hele zalmzijde overdadig te kruiden of om twee zalmzijdes goed in te smeren.Probeer, fantaseer en leef je eens uit met deze Fant Peper Mix!

KRUIDEN FANT PEPER MIX
KRUIDEN FANT PEPER MIX

Euro 2,00

Winkel informatie

Wij zijn de Jongens van de Fant

Drie broers, opgegroeid op Urk en ‘in de vis’. Iedereen kent ons als ‘de jongens van de Fant’, maar eigenlijk heten we Frans Post, Harmen Post en Gerrit Post. ‘De Fant’ is de bijnaam van onze vader, een naam die overgegaan is op ons.

Van jongs af aan zijn we bezig geweest met vis en leerden in de loop der jaren van kwantiteit naar kwaliteit te denken. Onze vader leerde ons het vak van het roken, hetgeen wij dagelijks met veel passie en plezier doen. Inmiddels leren wij het vak weer aan onze kinderen om zo de traditie door te zetten van dit familiebedrijf.

Met een geheim familierecept roken wij zalm op een speciale manier en maken er een uniek stukje zalm van. Daarnaast hebben we een paar speciale producten gemaakt zoals onze zalm salades en speciale kruiden mixen.

Breehorn 2A
8321 WP
Urk
info@zalmvanurk.nl

Versdeal.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0