Piggy Spaarprogramma

Wat is Piggy?

Piggy maakt sparen wel heel eenvoudig. Met de Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 3500 locaties in Nederland kunt gebruiken, ook bij Versdeal.nl! Het doel is om klanten te belonen voor hun komst en loyaliteit naar de desbetreffende winkel.

Piggy Spaarprogramma 1

Hoe werkt het?

Het spaarsysteem houd in dat je per winkel punten spaart en deze alleen kunt inwisselen waar je ze ook hebt verdiend. Bij het afrekenen scan je je persoonlijke QR-code, die staat op het Piggy kaartje of in de Piggy app. Bij elke euro die je in onze winkel besteed krijg je een punt. Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen!

Online sparen

Online shoppen en toch Piggy’s sparen? Dat kan! Bij het afronden van je aankoop kan je gemakkelijk in het opmerkingen veld aangeven dat je Piggy punten wil sparen bij onze winkel. Wij zorgen dat de punten worden gekoppeld aan het e-mailadres dat aan ons is doorgegeven. Sparen voor een andere e-mailadres? Ook dit is mogelijk wanneer je het aangeeft in het opmerkingen veld.    
Bij Versdeal.nl spaar je voor leuke deals of kortingen. Je krijgt echter alleen Piggy punten voor vouchers en producten die via Versdeal betaald worden. Over affiliate producten krijgt u geen punten.

Punten verzilveren

Per winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy of op de persoonlijke pagina via de website. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kan verzilveren worden groen aangegeven en kan je direct gebruiken.

Voordelen Piggy app

  • Overal en altijd kunnen zien hoeveel punten je gespaard hebt
  • Direct een overzicht van alle winkels die met dit spaarsysteem werken
  • Download de app
Versdeal.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0