Vendors

Vendors 2

Koffievoordeel.nl

Op onze website zijn alle koffies ingedeeld per categorie. Hier heeft u de keuze uit alle koffietypes: koffieboneniperespressocapsules voor Nespresso® of Dolce Gusto®tassimoESE servingspads voor SENSEO® of natuurlijk gemalen koffie. Vervolgens selecteert u het gewenste merk, de koffiesterkte en de prijs. Komt u er niet uit? Kies dan één van onze koffiepakketten. Daarmee maakt voordelig kennis met een mooie selectie koffies. Zo bent u zeker van verrassende koffie voor de scherpste prijs. Maak uw keuze uit meer dan 300 verschillende soorten koffie en kies uw favoriet. Bij Koffievoordeel kunt u terecht voor koffies voor elke koffiemachine en voor elk moment.

Persoonlijk advies

Koffievoordeel is ontstaan met een duidelijke missie: u kennis laten maken met de beste koffie voor de laagste prijs. Dankzij ons uitgebreide assortiment biedt Koffievoordeel voor ieder wat wils. Vindt u het lastig om een keuze te maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Houdt daarnaast onze site en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te zijn van onze aanbiedingen.

Vendors 7

E-bloom

e•bloom building sustainable partnerships B.V. is het groenste e•commerce bedrijf op het gebied van bloemen en planten. Als onderdeel van Groenland B.V. en met een team van ervaren specialisten op het gebied van online bloemenverkoop, kunnen wij iedere aanvraag met zorg uitvoeren en bieden we een totaaloplossing voor iedere klant. We doen dit op verschillende manieren. Natuurlijk kun je via onze webshop prachtige boeketten bestellen of een bloemabonnement afsluiten.

Vendors 11

Taartenwinkel.nl

Het receptuur van 15 jaar succes

Achter ieder lekker gebakje, zit een goed recept. In 2005 vonden ondernemers Eric van Noort en Rogier Jansen de perfecte ingrediënten voor Taartenwinkel. Het idee? Verste traktaties bezorgen door het hele land. Of het nu gaat om één speciale taart, of het bakken en bezorgen van 10.000 taarten.   Na zeven jaar lang te werken met lokale bakkerijen, brak in 2012 een nieuwe fase aan. Eén bakkerij waar we de taarten bereiden en gekoeld bezorgen van alle taarten door heel Nederland. Onze ambitie nu? De lekkerste en meest servicegerichte taartenwebwinkel van Nederland te zijn en blijven. Dit doen we met dezelfde passie als waarmee we ooit onze allereerste taart maakten. Want ambacht overwint altijd!  

Wij maken van taarten bestellen een piece of cake

Met gedrevenheid taarten leveren, waarbij ambacht altijd op nummer 1 blijft staan. Dat is waar het om draait bij Taartenwinkel. Iedere dag staan onze bakkers in de bakkerij om de taarten vers te bereiden. Zo heb je de taarten die je vandaag bestelt, morgen in huis. Gepersonaliseerd of niet. In Groningen of in Limburg. Wat of waar je het ook wilt: bij Taartenwinkel is het zo geregeld!  

De kers op de taart

We werken dag en nacht met veel plezier aan het organiseren, bakken en gekoeld laten bezorgen van heerlijke taarten en gebak. En daarin willen we altijd nét iets meer doen. Iedere bestelling heeft namelijk een eigen verhaal en het is aan ons om dat verhaal te bevestigen met gebak. Dus wat jouw wensen ook zijn: onze bakkers staan voor je klaar!

Versdeal.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0