WARM GEROOKTE HARING

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Euro 2,00

Verkocht door
Zalm van Urk

Warm gerookte haringWarm gerookte haring. Is dat hetzelfde als een Hollandse nieuwe? Zoiets, maar dan gerookt! Iets anders dan u misschien gewend bent, maar dit is ook erg lekker! Dit noemt men ook wel een kipper. De haring is schoongemaakt en opengeklapt. Na het schoonspoelen voegen we zout toe voordat het de rookton in gaat. De haring wordt zo een lekker zoutig hapje; een heerlijke combinatie met een biertje!Gerookte haring is klaar om te eten, alle graten zijn er al uit. Lekker smeuïg in de mond met een zoutige rooksmaak en iets warmer van smaak dan de koud gerookte variant. Net als de normale haring is deze lekker om zo weg te happen, maar door de salade, op brood of op een toastje is het ook geschikt!KipperKipper, een andere benaming voor de warm gerookte haring. Vol met goede vetten, ook nadat de haring gerookt is. We hebben dus de koud gerookte haring, of ook wel brado genoemd. Probeer ze eens allebei en ervaar zelf wat de rooktechniek met een verse haring kan doen!We hebben niet alleen warm gerookte haring maar ook een koud gerookte variant, de zogenoemde brado, die vindt u hier: koud gerookte haring of kijk hier voor ons volledige overzicht van gerookte haring of onze hele assortiment. Beide hebben een andere smaak, daarom bieden we ook koud en warm gerookte haring aan. Probeert u eens beide uit; voor de prijs hoeft u het niet te laten want ze zijn beide scherp geprijsd.Wist je dat tot het eind van de negentiende eeuw Nederland miljoenen haringen exporteerde naar Duitsland? De zogenoemde harde bokking was door het proces maandenlang houdbaar! Door het roken van de haring en het toevoegen van zout is deze langer houdbaar. Wil je hier meer over lezen, dat kan hier.Warm gerookte haring online bestellenBestel eenvoudig uw haring online in de webshop van de jongens van de fant!

WARM GEROOKTE HARING
WARM GEROOKTE HARING

Euro 2,00

Winkel informatie

Wij zijn de Jongens van de Fant

Drie broers, opgegroeid op Urk en ‘in de vis’. Iedereen kent ons als ‘de jongens van de Fant’, maar eigenlijk heten we Frans Post, Harmen Post en Gerrit Post. ‘De Fant’ is de bijnaam van onze vader, een naam die overgegaan is op ons.

Van jongs af aan zijn we bezig geweest met vis en leerden in de loop der jaren van kwantiteit naar kwaliteit te denken. Onze vader leerde ons het vak van het roken, hetgeen wij dagelijks met veel passie en plezier doen. Inmiddels leren wij het vak weer aan onze kinderen om zo de traditie door te zetten van dit familiebedrijf.

Met een geheim familierecept roken wij zalm op een speciale manier en maken er een uniek stukje zalm van. Daarnaast hebben we een paar speciale producten gemaakt zoals onze zalm salades en speciale kruiden mixen.

Breehorn 2A
8321 WP
Urk
info@zalmvanurk.nl

Versdeal.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0